De beste cocktailparty met alcoholvrije opties

0
111

Iedereen houdt van een goede cocktailparty. De sleutel tot het gooien van de perfecte zit hem in de details. Van de uitnodigingen tot de gastenlijst, tot het menu en natuurlijk de cocktails zelf – alles moet kloppen. Hier zijn enkele tips voor het organiseren van het perfecte cocktailfeest waar uw gasten nog maanden over zullen praten.

Uitnodigingen

Als het gaat om het organiseren van een cocktailparty, zijn uitnodigingen essentieel. U wilt er zeker van zijn dat u uitnodigingen verstuurt die het thema en de toon van uw evenement goed weerspiegelen. Als je voor een meer formele aangelegenheid gaat, overweeg dan om fysieke uitnodigingen te sturen of zelfs een kalligraaf in te huren. Voor een minder formeel samenzijn zijn papierloze opties zoals Evite of Greenvelope misschien meer jouw stijl. Welke route je ook gaat, zorg ervoor dat je gasten alle relevante informatie hebben – datum, tijd, locatie en dresscode – zodat ze voorbereid kunnen verschijnen om te feesten!

Gastenlijst

Bij het plannen van een cocktailparty is een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden uw gastenlijst. Wie je uitnodigt, zal een grote rol spelen bij het bepalen van de toon en sfeer van je evenement. Als je een intieme bijeenkomst wilt houden, dan wil je goede vrienden en familieleden uitnodigen. Als u echter een meer feestelijke gelegenheid wilt organiseren, wilt u misschien een breder net uitwerpen en kennissen en collega's uitnodigen.

Menu

Wanneer u een cocktailparty organiseert, zijn er een paar belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden als het om uw menu gaat. Zorg eerst en vooral dat je genoeg eten en drinken hebt voor al je gasten! Niemand vindt het leuk om buitengesloten te worden als de hors d'oeuvres langskomen. Ten tweede, probeer voor elk wat wils op je menukaart te zetten. Als u dieetbeperkingen heeft of allergieën onder uw gasten kent, zorg er dan voor dat u daar rekening mee houdt. En tot slot, vergeet de non-alcoholische opties niet! 0.0 bier valt altijd goed in de smaak en fentimans cocktails kun je zelfs online bestellen!

Cocktails

Kies eerst een kenmerkend drankje voor uw evenement. Dit zal helpen om de toon te zetten en gasten iets te geven om naar uit te kijken. Zorg er vervolgens voor dat u voldoende ijs bij de hand heeft – niemand houdt van verdunde dranken! En over drankjes gesproken, zorg ervoor dat je ook niet-alcoholische opties beschikbaar hebt – niet iedereen wil de hele nacht alcohol drinken. Vergeet ten slotte de muziek niet!