Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Gebruik desinfecterende handgel in de openbare ruimte

Sinds even ruim een jaar wassen we onze handen tot het vel ruw is. We wassen onze handen veel vaker dan voorheen. Even naar de winkel geweest? Handen wassen. Boodschappen uitgepakt en opgeruimd? Handen wassen. En dan heb ik het alleen nog over thuis. Maar daarmee ben je er nog niet. Ook in de winkel word je gevraagd je handen te ontsmetten. Omdat het in winkels niet handig is om je handen te wassen met water en zeep, staat daar vaak een zuil met daarin desinfecterende handgel. Deze gel is in het laatste jaar al flink verbeterd: de desinfecterende handgel is nu zelfs zacht voor je huid.

Waar bestel je desinfecterende handgel?

Je kunt desinfecterende handgel heel gemakkelijk online bestellen. Dat kan in kleine hoeveelheden, bijvoorbeeld voor thuis, maar ook met een complete pallet tegelijk. Bijvoorbeeld voor bij de ingang van een winkelcentrum. Heb je een kledingwinkel? Dan wil je natuurlijk voorkomen dat de desinfecterende handgel nog niet voldoende is opgedroogd voor je klanten aan je kleding komen. Het is dan ook verstandig om papieren doekjes en een vuilnisbak naast de desinfectiezuil te plaatsen. Deze papieren doekjes bestel je, met of zonder dispenser, ook gewoon online.

Waarom moet ik bij iedere winkel handgel gebruiken?

Ook als je van de ene naar de andere winkel loopt, word je gevraagd om opnieuw je handen te desinfecteren. Dit lijkt een overdreven maatregel. Maar hoe vaak zit jij net even aan je gezicht of aan je neus? Zet je je mondkapje af tussen twee winkels in? Iedere handeling kan net weer een nieuwe besmetting opleveren. Om dat te voorkomen dien je bij iedere winkel je handen opnieuw te desinfecteren. Je mag hiervoor ook je zelf meegebrachte handgel gebruiken. Als je je handen maar goed ontsmet.

Is het nodig om deze gel ook thuis te gebruiken?

Thuis kun je rustig de tijd nemen om je handen goed te wassen met water en zeep. Je wast je handen zowel aan de handpalm-kant als aan de bovenkant, tussen je vingers en langs je nagels en je vergeet ook je polsen niet. Het kost zomaar 30 seconden per keer om je handen écht goed te wassen en weer te drogen. Als iedereen dat in iedere winkel doet, ontstaan er ruimteproblemen waarbij de 1,5 meter afstand niet nageleefd kan worden. En dus is het thuis helemaal prima om je handen "gewoon" te wassen. In de winkel gebruik je de desinfecterende handgel die wordt aangeboden.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Ook puinafval bij de verbouwing?

Steeds meer mensen laten tegenwoordig iets aan hun huis verbouwen. Door de coronacrisis werken...

Alles uit het leven halen

Het is en blijft belangrijk om elke nieuwe week, maand of jaar het beste...

Onmisbare items voor als je gaat reizen naar Azië

Ben je van plan om na corona te reizen naar Azië, maar weet je...

Waar houdt een digital marketing bureau zich mee bezig?

De afgelopen jaren is het internet enorm in populariteit toegenomen. Het wordt gebruik om antwoorden...

Kaas is, daadwerkelijk, baas!

Kaas is cool. Je mag me raar aankijken, of liever, dit scherm met deze...

Boot zomer klaar maken

De temperaturen beginnen te stijgen in ons land. Het weer wordt steeds aangenamer. De...

Populaire categorieën

Comments