Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Het klantencontact is het gezicht van het bedrijf

De klant is koning. Sinds het begin van bedrijven is dat vaak al het motto geweest binnen een bedrijf. Toch is het niet altijd even makkelijk als bedrijf zijnde om je hier continu aan te kunnen houden. Er zal namelijk tijd, geld en moeite in de klant gestoken moeten worden om ervoor te zorgen dat de klant zich ook echt als koning zal voelen. Vooral nu veel bedrijven vaak online te vinden zijn, is het belangrijker dan ooit dat je als klant goed in contact kan komen met een bedrijf. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je als klant sneller geholpen kan worden met eventuele vragen of problemen. Voor veel klanten is het vooral fijn als er gebeld kan worden, dan heb je namelijk nog steeds even persoonlijk contact met een medewerker die jou op de een of andere manier zal kunnen helpen. 

Outbound 

Daarom is het aan te raden om bijvoorbeeld te kiezen voor een outbound call center. Dit houdt in dat een extern bedrijf jouw potentiële klanten op een actieve manier kan gaan bellen. Hierdoor zal jouw bedrijf de klantcontacten niet alleen kunnen uitbreiden, maar ook kunnen al bestaande klanten actiever en effectiever worden geholpen. Daarom is het zeker aan te raden om voor deze optie te kiezen binnen jouw bedrijf. Uiteraard kan je ook eigen medewerkers deze taak laten uitvoeren, maar vaak kost dat onnodig veel tijd en geld die de medewerkers met hun kennis van het bedrijf beter in andere taken kunnen gebruiken. Een gespecialiseerd callcenter kan jouw klanten met een vaste groep bellen, om er zo voor te zorgen dat de (potentiële) klanten positieve ervaringen blijven meemaken met jouw bedrijf. 

Inbound 

De andere variant is een inbound customer contact center. Zoals het ook klinkt is dit eigenlijk het tegenovergestelde van een outbound callcenter. Bij een inbound contact center zullen de oproepen die bij het bedrijf zullen binnenkomen door een extern callcenter worden behandeld. Hierdoor hoef jij je als bedrijf ook niet meer druk te maken over het bemannen van de telefoon. Doordat dit uit handen genomen zal worden door ervaren externe medewerkers die kennis zullen hebben van jouw bedrijf, worden alle (potentiële) klanten altijd op een nette en correcte manier geholpen. Hierdoor zullen er ook in deze situatie vele positieve klantenervaringen bijkomen. Dat is uiteraard goed nieuws voor het bedrijf en kan zelfs leiden tot meer nieuwe klanten. Zo zal je als bedrijf kunnen groeien door hierin te investeren.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Op zoek naar nieuw personeel in de logistiek?

Het vinden van het juiste personeel is niet altijd even makkelijk. Soms kost het...

De beste cocktailparty met alcoholvrije opties

Iedereen houdt van een goede cocktailparty. De sleutel tot het gooien van de perfecte...

Prettiger in je lijf met een gezondere levensstijl

Er zijn een miljoen verschillende manieren waarop mensen proberen gezonder te zijn. Sommige mensen...

Tips om geld te kunnen verdienen?

Geld verdienen is natuurlijk altijd fijn. Door middel van geld kunnen we onszelf voorzien...

Waarom zou jij kiezen voor het bestellen van drank...

Dat alcohol diep zit verworven in de samenleving waarin wij vandaag de dag leven...

Hoe kun je het logistieke proces uitbesteden?

E-commerce is een aanpak van zakendoen waarbij bedrijven en consumenten online met elkaar communiceren,...

Populaire categorie├źn

Comments