Jouw nieuwe carrière start bij jongepier met onze rijinstructeursopleiding!

0
831

Altijd al een carrière switch willen maken? Misschien is een baan als rijinstructeur iets voor jou! Bij Jongepier verkeersopleidingen, bieden we een uitstekende opleiding tot rijinstructeur aan waarin je alle kneepjes van het vak leert. Ontdek hoe je bij ons jouw nieuwe carrière kunt starten!

De eerste stap naar jouw nieuwe carrière is het volgen van onze rijinstructeursopleiding. We stomen je klaar om zelfstandig rijlessen te geven en leerlingen op te leiden tot veilige weggebruikers. Onze opleiding is praktijkgericht en speelt in op de laatste ontwikkelingen in het verkeer.

Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Je krijgt een vaste mentor toegewezen die je gedurende de hele opleiding begeleidt. Zo weet je zeker dat je altijd op de juiste weg bent.

Waarom kiezen voor een carrière als rijinstructeur?

Als rijinstructeur heb je een afwisselende en uitdagende baan. Je werkt met verschillende mensen en geen dag is hetzelfde. Bovendien heb je veel vrijheid en flexibiliteit, want je bepaalt zelf je werktijden en -dagen.

Daarnaast is het een baan met veel verantwoordelijkheid. Je leidt immers nieuwe chauffeurs op en draagt bij aan de verkeersveiligheid. Een voldoening gevende baan dus!

De voordelen van een opleiding bij jongepier

Bij Jongepier zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan als rijinstructeur. We bieden een uitgebreide opleiding aan waarin zowel theorie als praktijk aan bod komen.

Onze unieke lesmethode

Kenmerkend voor onze opleiding is onze unieke lesmethode. We combineren klassikale lessen met praktijkgerichte opdrachten en online leren. Zo krijg je een breed scala aan vaardigheden onder de knie en ben je optimaal voorbereid op jouw toekomstige baan.

Hoe start je jouw nieuwe carrière bij jongepier?

Het starten van jouw nieuwe carrière bij Jongepier is heel eenvoudig. Meld je aan voor onze opleiding tot rijinstructeur, volg de lessen, slaag voor je examens en voila: je bent klaar om zelfstandig leerlingen op te leiden tot veilige weggebruikers! Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe carrière.