Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Trendy en casual

Voor mannen is het maken van een outfit keuze vrij makkelijk. De vraag is of de keuze valt op een sportieve of casual look. Tegenwoordig kan het zelfs allebei. Je kunt er zowel sportief als casual uitzien. Merken zoals Iceberg en Quotrell brengen geweldige collecties uit die beide opties bieden aan de klant. 

 

Herenkleding

Er bestaat een gegeneraliseerde beeld over heren in het algemeen. Ze zijn namelijk veel sneller bij het maken van een keuze over de outfit. Heren kunnen er al snel goed uitzien met een mooi shirt en een goed paar jeans. Maar wat maakt een man dan stijlvol? Een stijlvolle man weet wat bij elkaar past en waar het gedragen moet worden. Ook mannen kunnen het moeilijk hebben bij het maken van een outfit keuze. Hierdoor hebben merken zoals Iceberg en Quotrell verschillende collecties gelanceerd. Deze collecties bevatten kledingstukken die makkelijk te combineren zijn. 

 

Trendy en casual; Quotrell

Als het gaat om trendy en casual kledingstukken, dan denkt men gelijk aan een jonge en modieuze kledingstijl. Het merk Quotrell moedigt deze kledingstijl in zekere zin aan. Zij bieden namelijk kledingstukken die men zowel dagelijks als op bijzondere gelegenheden kan dragen. Een kledingstuk van Quotrell kun je makkelijk omtoveren in een feestelijke outfit. Dit maakt Quotrell als merk zeer bijzonder. Quotrell biedt kledingstukken die stoer, comfortabel en stijlvol zijn. Door hoogwaardige materialen te gebruiken, zorgen zij voor extra comfort bij het dragen van de kledingstukken. Quotrell onderscheidt zich door de minimalistische designs, unieke pasvormen en de kwalitatieve stoffen. Zij hebben een brede collectie met verschillende soorten kledingstukken. Denk hierbij aan T-shirts, hoodies, broeken, jassen, petten en tassen. Door de verscheidenheid in kleuren en soorten, is Quotrell een favoriet voor iedereen. 

 

Casual of sportief? 

Het merk Iceberg is niet weg te denken. Al jaren is Iceberg een geliefde merk van de heren en dat is niet voor niets. Iceberg zorgt namelijk voor een kledingstijl waarbij men zowel casual als sportief kan zijn. Iceberg heeft sinds 1974 steeds meer collecties uitgebracht. Dit kwam doordat de klanten steeds meer en meer wilden. Iceberg is een merk die ook daadwerkelijk een verandering heeft gebracht aan de hedendaagse kledingstijl. Steeds meer zie je dat sportieve en casual kledingstukken in één kledingcombinatie gedragen worden. Iceberg onderscheidt zich hierin door de grafische designs en de gemengde kleuren. Je kunt dus zowel sportief als casual zijn met één kledingstuk. Ook Iceberg heeft een brede collectie met verschillende soorten kledingstukken en accessoires. Denk hierbij aan broeken, truien, T-shirts, vesten en tassen. Dit Italiaanse merk is onmisbaar in je kledingkast! 

 

Gerelateerde dromen

Ontdek

De leukste cadeau ideeën

Nu er weer versoepelingen mogelijk zijn en het leven langzaam weer stapje voor stapje...

Trendy en casual

Voor mannen is het maken van een outfit keuze vrij makkelijk. De vraag is...

Op zoek naar duurzame palmolie

Palmolie is de meest geproduceerde en verhandelde plantaardige olie ter wereld. De olie wordt...

De voordelen van een traagschuim matras

Op zoek naar een goed matras zodat jij de ultieme nachtrust krijgt zodat je...

Een app voor autodelen: ideaal en altijd een auto...

Amsterdam is berucht. Niet vanwege criminaliteit, maar vanwege het grote tekort aan parkeerplekken. Woon...

DO’s en DON’Ts voor het dragen van een polo

Ah, de polo. De ultracomfortabele middenweg tussen t-shirts en heren overhemden. Dit is het...

Populaire categorieën

Comments