Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Jouw collega\\\\’s iets leuks toe sturen

Nu we veel thuiswerken, zien we elkaar ook minder. Maar het betekent niet dat we minder aan elkaar denken. Doordat we veel thuis zijn is het soms ook moeilijk om elkaar te zien. Het liefst doen we dat natuurlijk door naar elkaar toe te gaan, maar helaas gaat dat ook niet altijd even makkelijk. Dat geldt ook voor je werk. Je ziet elkaar veel op het beeldscherm, maar toch is ook wel eens fijn om elkaar fysiek te zien. 

Elkaar toch vertellen dat het samenwerken goed gaat

Normaal loop je naar elkaar toe om even dat ene complimentje te geven. Nu gaat het alleen maar via de mail of via Whatsapp. Maar een compliment online krijgen is toch anders. Het is zo snel gedaan. De moeite is minder. Daarom is het juist zo leuk wanneer je elkaar iets kan toesturen. Bedrijfsgeschenken van Tezet bijvoorbeeld, zo stuur je wat lekkers door de brievenbus. Al is het een leuke kaart met een reep chocola. Of misschien doe je wel een doos vol lekkernijen. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kan het als cadeautje sturen. En dat is natuurlijk leuk. Want zo stop je er net wat meer moeite in dan alleen maar een berichtje te sturen via Whatsapp of mail. En dan is het voor jouw collega ook nog eens leuk om uit te pakken. De moeite die je dan in een kaart stopt is ook altijd mooi meegenomen natuurlijk. 

En of je nu via een platform als Greetz iets stuurt of je haalt een bedrijf erbij om voor alle collega's iets leuks te bedenken en op te sturen. Dat maakt niet uit. Het gaat uiteindelijk gewoon om het gebaar en iets krijgen is altijd een mooi gebaar natuurlijk.

Hopelijk snel weer met zijn allen op kantoor

We hopen natuurlijk wel dat we snel weer met zijn allen op kantoor kunnen werken. Want het is een stuk gezelliger om dan samen te werken. Maar ook iets gemakkelijker. Vooral wanneer je samen moet werken aan een project. Het is dan makkelijker om even bij elkaar aan te kloppen voor een vraag. Via een berichtje op de mail kan er soms wat tijd overheen gaan en normaal loop je makkelijk naar elkaar toe. Maar voorlopig doen we het op afstand, wat ook goed gaat. Maar we moeten er natuurlijk allemaal aan wennen dat we thuis zitten en dan is het wel belangrijk dat je een goede scheiding hebt tussen werk en privé. 

Gerelateerde dromen

Ontdek

Pak jouw producten goed in

Er zijn steeds meer bedrijven die hun producten via een online webshop verzenden. Hierdoor...

Pak jouw producten goed in

Er zijn steeds meer bedrijven die hun producten via een online webshop verzenden. Hierdoor...

4 leuke campings in Jura (Frankrijk)

Op vakantie naar Frankrijk? Kijk dan eens naar de prachtige Franse regio Jura. In...

Zorg dragen voor een kwetsbaar lichaamsdeel

Momenteel ben ik verwikkeld in de afrondende fase van mijn masteropleiding Filosofie. Dit betekent...

Vakantiebestemmingen die je zullen verrassen

Wil jij op vakantie naar een leuk en opvallend land waar het gros van...

Duurzaam leven doe je zo

Tegenwoordig zijn we gelukkig allemaal steeds meer bezig met duurzaam leven. We beginnen het...

Populaire categorieën

Comments