Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Ontdek de voordelen van zacht water

In gewoon drinkwater, wat je dagelijks uit de kraan drinkt, zitten nogal wat stoffen zoals kalk, chloor en zware metalen. Deze worden er niet allemaal door de watermaatschappijen uitgefilterd. De vraag is of dit nadelig is voor onze gezondheid; hier zijn de meningen over verdeeld. We horen ook allemaal steeds meer over medicijnresten en hormoonverstorende stoffen in ons kraanwater. Deze komen namelijk jaarlijks veel in het oppervlaktewater terecht. De kalk zorgt ervoor dat het water hard wordt. Wanneer je gebruik maakt van een Brita waterfilter worden de zware metalen, chloor en kalk eruit gefilterd. Wat je overhoudt is lekkerder smakend en zachter water. De Waterfilterwinkel heeft veel te koop, voor als je gezonder water wilt drinken.

Wat voor Brita waterfilters zijn er?

Er zijn diverse waterfilters verkrijgbaar, zoals een waterfilteringssysteem op de kraan. Maar ook een waterschenkkan is veel gebruikt, daar stop je dan een speciaal filter in. Wanneer je het water uit de kraan in de kan laat stromen, wordt het water meteen gefilterd dankzij een innovatieve technologie. Je gasten zullen kunnen genieten van de lekkere zachte smaak van het (zuivere) water. Ook heb je bijvoorbeeld Brita waterfilters voor op je koffie- en espressoapparaat. Hierdoor vormt zich geen kalk in je koffiezetapparaat, hetgeen de duurzaamheid ervan ten goede komt en je krijgt dan ook niet dat vieze vettige laagje in je koffie. In de Waterfilterwinkel kun je je oriënteren welke andere Brita filters er zijn. Er is ook een huismerk in de Waterfilterwinkel, voor de kleinere beurs beschikbaar. 

Nieuwe filters beschikbaar

Ben je al een fervent gebruiker van de Brita waterfilter? Dan weet je misschien nog niet dat er nu nieuwe filters op de markt zijn! Deze filters hebben een 30 procent groter oppervlak, en filteren dus nog krachtiger. Ook vind je het misschien leuk om te weten dat er een Brita waterfles beschikbaar is, voor onderweg, beschikbaar is een neutrale en vrolijk gekleurde versie. En voor op de werkvloer is er ook een stijlvolle optie: er is een kubus die je kunt vullen met water. Er zit een capsule in die het water zuivert, en vervolgens kun je het tappen voor lekker fris water op kantoor! Uiteraard kun je deze tafeltap ook thuis op de tafel zetten.

Wil jij ook gebruik maken van zacht water?

Zoals je kunt lezen is er veel te ontdekken wanneer het de Brita waterfilter betreft. In de Waterfilterwinkel online kun je eens rustig rondkijken. Dankzij de Brita water filter en de Waterfilterwinkel kun je ook jouw water binnenkort ontharden en je water ontdoen van de vele chemische stoffen en van kalk. Als je een bijdrage wilt leveren aan je gezondheid kan een waterfilteringssysteem een waardevolle toevoeging zijn.

 

Gerelateerde dromen

Ontdek

Waarom keukenhulpen onmisbaar zijn in de horeca

In de horeca is tijd geld. Daarom zijn keukenhulpen essentieel voor elk restaurant, café...

Ontdek de magie van linkbuilding: service en platform in...

Een wereld vol magie wacht op je, een wereld die de kracht van linkbuilding...

De voordelen van online winkelen voor bouwmaterialen

Er zijn veel voordelen aan het online winkelen voor bouwmaterialen. Een van de belangrijkste...

Ontdek de geheimen van efficiënte datacenterkoeling

In de wereld van technologie en digitale communicatie, zijn datacenters het kloppend hart. Ze...

Een kijkje in de wereld van productfotografie met happix

Je hebt misschien vaak gehoord dat een foto meer dan duizend woorden waard is....

Met combi-apparaten in huis ben je van alle gemakken...

In de moderne wereld worden we omringd door een overvloed aan technologische innovaties die...

Populaire categorieën

Comments