Op zoek naar een leaseauto

0
170

Als u op zoek bent naar financiële vrijheid, kan auto-leasing een optie zijn. Auto leasing betekent het huren van een auto op een vooraf ingestelde periode, meestal met een vast betalingspercentage voor de leaseperiode. Het grote voordeel van het leasen van een auto in plaats van kopen is dat uw maandelijkse betalingen minder zijn dan als u ervoor kiest om de auto ronduit te kopen. Ook biedt leasing je in staat om rond te rijden in een comfortabele en betrouwbare auto zonder de zorg van hoge rentetarieven of slecht krediet. Financiële leasecontracten kunnen u ook redden van een groot deel van het gedoe en de kosten van het bezitten van een nieuwe auto. Met leasing ondertekent u een contract die van tevoren uw maandelijkse betalingen bevat, en de voorwaarden van het contract zijn vooraf bepaald. Met deze flexibiliteit is het niet nodig om te onderhandelen als het gaat om de prijs. Dit komt omdat de prijs die in het contract staat door beide partijen moet worden aanvaard.

Maandelijks bedrag 

De reden waarom auto leasing een lagere maandelijkse betaling biedt, is omdat u alleen de auto betaalt en niet het hele bedrag in één keer. Dit maakt uw auto-leasingbetalingen lager dan uw maandelijkse betalingen als u de auto op een nieuwe autolening zou kopen. Auto leasing is een geweldige optie voor mensen die een nieuwe auto willen besturen, maar niet veel geld in een keer willen of kunnen betalen. Hoewel u geen afgeschreven waarde van leasing kunt aftrekken, kunt u gebruik maken van de marktwaarde om de beste deal te krijgen. Met zoveel verschillende opties beschikbaar, kunt u een goede auto vinden met een redelijke prijs. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet en de beste deal voor uw omstandigheden mogelijk krijgt. 

Financial lease 

Wanneer je opzoek bent naar een goede deal kan je op de site van lease.auto kijken. Zij zijn de lease specialist voor ondernemers en particulieren. Ze hebben namelijk een breed aanbod van auto’s voor private lease en ook voor financial lease. Deze vorm van leasen wordt ook wel huurkoop genoemd. Dit komt omdat je tijdens het contract een maandelijks bedrag betaald maar al wel de economische eigenaar bent van de auto. Dit betekent dat je wel zelf verantwoordelijk bent voor de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud. Aan het einde van het contract ben je dan ook de gehele eigenaar van de auto. Dit is een handige vorm van leasen voor ondernemers. In wat voor vorm je ook gaat leasen het is handig om vooraf onderzoek te doen welke vorm het beste bij jou of jouw bedrijf past.