3 Tips: sieraden als Moederdag cadeau

0
165

Heb jij de allerliefste moeder die je je maar wensen kunt? Dan wil jij haar natuurlijk op Moederdag verrassen met een heel bijzonder moederdag cadeau. Een ontbijt op bed, doos chocolade, knutselwerkje en een bos bloemen vind jij niet speciaal genoeg. Maar wat dan wel? Als jij je moeder op Moederdag wilt verrassen met iets heel bijzonders, dan kies je voor een sieraad als Moederdag cadeau. Hier zijn drie tips om je moeder mee te verblijden. Ze gaat het prachtig vinden dat ze een sieraad cadeau krijgt dat ze voor altijd bij zich kan dragen en waardoor ze altijd en overal aan jou kan denken!

Geef op Moederdag een armbanden set cadeau

Als je denkt aan een sieraad cadeau geven, dan denk je aan het geven van één mooi sieraad, maar weet je wat ook kan? Je kunt je moeder op Moederdag ook verrassen met twee sieraden: een voor je moeder en een voor haar dochter, zodat jullie voor altijd met elkaar verbonden zijn. Er zijn prachtige moeder- dochter armbandensets verkrijgbaar, zoals armbanden met bedeltjes in de vorm van een hartje, die je in elkaar kunt leggen of twee armbanden met de teksten ‘Together’ en ‘Forever’. Heel bijzonder is de moeder- dochter armbandenset met twee connected armbanden. Dat zijn twee armbanden, waaraan twee ringen in elkaar haken. Op de achterkant staat een tekst waar je moeder heel blij van gaat worden, namelijk: ‘No matter where you are, I’m connected with you’.

Ketting voor Moederdag

Ook een ketting geven voor Moederdag is een goed idee, omdat je een ketting op je hart draagt en dat is natuurlijk waar het op Moederdag om gaat. Jij wilt jouw liefde aan je moeder tonen en dus geef je haar een mooie hanger om voor altijd op haar hart te dragen. Er is zelfs een ketting met een hanger in de vorm van een hart verkrijgbaar, die je kunt openen en waarin je twee fotootjes kunt plaatsen, bijvoorbeeld een fotootje van jou en een van je moeder. Je hebt nog veel meer mooie, liefdevolle kettingen waar je uit kunt kiezen, zoals een ketting met de tekst ‘Love’, een ketting met een liefdesslotje of een ketting met een of meerdere letters. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ketting met jouw initialen of de initialen van je moeder.

Liefdevol cadeau: sieraad met hartje

Wat is er nu liefdevoller dan een hartje. Het geven van een sieraad met hartje is dan ook een uitstekend idee. En je boft, want er zijn veel sieraden met hartje verkrijgbaar. Hier zijn een paar mooie voorbeelden:

  • Ketting met open hart dat is versierd met steentjes.
  • Roze polyester armband met een rood hartje en de tekst ‘LOVE’.
  • Schakelketting met hartjessluiting.
  • Ring met drie hartjes op een rij.
  • Oorbellenstuds met hartjesslot.
  • Ketting met een hartje dat is versierd met echte droogbloemen.
  • Oorringen met hartjes bedel en een bedel met de tekst ‘LOVE’.

Ben je op zoek naar andere inspiratie. Lees dan hoe je jouw tuin kunt opleuken.