Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Luxe loungen in de tuin

Zodra het eerste zonnestraaltje mijn tuin verlicht, de eerste warme lentedag een feit is en de blaadjes weer groen worden, ben ik buiten te vinden. Ik hou van mijn tuin. Elk vrij uurtje ben ik er te vinden. In het weekend en op mijn vaste vrije dag. Elk jaar staan de planten er weer een beetje mooier bij. De bolletjes komen op in het vroege voorjaar, de klimplanten klimmen er op los en struiken bloeien in alle kleuren. Na een uurtje onkruid wieden en schoffelen plof ik neer in de plastic tuinstoel, een erfstuk van mijn overleden oma. Ik puf uit in het zonnetje maar erg comfortabel is het niet. Ook als mijn beste maat op bezoek komt om samen een biertje te drinken op een mooie nazomeravond kan ik hem geen fatsoenlijke stoel aanbieden.

De loungeset outlet

De buren hebben een hele mooie tuinset met van die grote kussens. Dat zou ik ook wel willen. Heerlijk zitten ze daar in de avond een wijntje te drinken, gezellig tegen elkaar aan. Soms nodigen ze me uit en zitten we daar tot diep in de nacht gezellig te praten over het leven. Ik zou ze ook wel een keer willen uitnodigen maar ik schaam mij voor mijn plastic tuinstoelen. Een luxe tuinset lijkt me heerlijk maar ik wil geen heel maandsalaris kwijt zijn aan een tuinbankje. Die maat van me, die is net komen wonen in Dronten. Ik kom nooit in Dronten maar hij vertelde dat er een mega grote loungeset outlet te vinden is daar. Tuinmeubelland heet die winkel. Oneindig veel keus hebben ze daar en ze zijn goedkoper dan bij andere winkels.

Mijn heerlijke loungebank

Dus ik ging op naar de loungeset outlet en mijn maat ging mee. Samen liepen we door de uitgestrekte showrooms. Voor elke tuin was er wel wat te vinden. Grote luxe loungesets maar ook een bescheiden aluminium tuinbank. We hebben op heel wat loungebanken gezeten totdat ik uit mijn ooghoek een strakke donkergrijze loungebank zag staan. We ploften neer, met een denkbeeldig pilsje in de hand. We keken elkaar aan en wisten dat dit hem zou worden. De vriendelijke verkoper hielp ons de aankoop compleet te maken. Gratis verzending en levering op mijn vrije dinsdag. Trots staat mijn bankje in het mooiste hoekje van mij tuin. Elke dag als ik opsta zie ik hem staan vanuit mijn slaapkamerraam en kijk ik al uit naar het moment dat ik daar in het avondzonnetje mag zitten!

Gerelateerde dromen

Ontdek

Op zoek naar nieuw personeel in de logistiek?

Het vinden van het juiste personeel is niet altijd even makkelijk. Soms kost het...

De beste cocktailparty met alcoholvrije opties

Iedereen houdt van een goede cocktailparty. De sleutel tot het gooien van de perfecte...

Prettiger in je lijf met een gezondere levensstijl

Er zijn een miljoen verschillende manieren waarop mensen proberen gezonder te zijn. Sommige mensen...

Tips om geld te kunnen verdienen?

Geld verdienen is natuurlijk altijd fijn. Door middel van geld kunnen we onszelf voorzien...

Waarom zou jij kiezen voor het bestellen van drank...

Dat alcohol diep zit verworven in de samenleving waarin wij vandaag de dag leven...

Hoe kun je het logistieke proces uitbesteden?

E-commerce is een aanpak van zakendoen waarbij bedrijven en consumenten online met elkaar communiceren,...

Populaire categorie├źn

Comments