Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Luxe loungen in de tuin

Zodra het eerste zonnestraaltje mijn tuin verlicht, de eerste warme lentedag een feit is en de blaadjes weer groen worden, ben ik buiten te vinden. Ik hou van mijn tuin. Elk vrij uurtje ben ik er te vinden. In het weekend en op mijn vaste vrije dag. Elk jaar staan de planten er weer een beetje mooier bij. De bolletjes komen op in het vroege voorjaar, de klimplanten klimmen er op los en struiken bloeien in alle kleuren. Na een uurtje onkruid wieden en schoffelen plof ik neer in de plastic tuinstoel, een erfstuk van mijn overleden oma. Ik puf uit in het zonnetje maar erg comfortabel is het niet. Ook als mijn beste maat op bezoek komt om samen een biertje te drinken op een mooie nazomeravond kan ik hem geen fatsoenlijke stoel aanbieden.

De loungeset outlet

De buren hebben een hele mooie tuinset met van die grote kussens. Dat zou ik ook wel willen. Heerlijk zitten ze daar in de avond een wijntje te drinken, gezellig tegen elkaar aan. Soms nodigen ze me uit en zitten we daar tot diep in de nacht gezellig te praten over het leven. Ik zou ze ook wel een keer willen uitnodigen maar ik schaam mij voor mijn plastic tuinstoelen. Een luxe tuinset lijkt me heerlijk maar ik wil geen heel maandsalaris kwijt zijn aan een tuinbankje. Die maat van me, die is net komen wonen in Dronten. Ik kom nooit in Dronten maar hij vertelde dat er een mega grote loungeset outlet te vinden is daar. Tuinmeubelland heet die winkel. Oneindig veel keus hebben ze daar en ze zijn goedkoper dan bij andere winkels.

Mijn heerlijke loungebank

Dus ik ging op naar de loungeset outlet en mijn maat ging mee. Samen liepen we door de uitgestrekte showrooms. Voor elke tuin was er wel wat te vinden. Grote luxe loungesets maar ook een bescheiden aluminium tuinbank. We hebben op heel wat loungebanken gezeten totdat ik uit mijn ooghoek een strakke donkergrijze loungebank zag staan. We ploften neer, met een denkbeeldig pilsje in de hand. We keken elkaar aan en wisten dat dit hem zou worden. De vriendelijke verkoper hielp ons de aankoop compleet te maken. Gratis verzending en levering op mijn vrije dinsdag. Trots staat mijn bankje in het mooiste hoekje van mij tuin. Elke dag als ik opsta zie ik hem staan vanuit mijn slaapkamerraam en kijk ik al uit naar het moment dat ik daar in het avondzonnetje mag zitten!

Gerelateerde dromen

Ontdek

Een autoverzekering voorkomt grote kosten voor jouw auto

De auto is voor veel mensen een belangrijk voertuig. Dankzij de auto is het...

Voor wespenbestrijding schakel je de professional in

Is het jou ook opgevallen dat er wel héél veel wespen waren tijdens de...

Hoe werkt een motorverzekering?

Een motorverzekering, het is net als bij andere voertuigen gewoon verplicht. Waarom dan? Ik...

Is woningontruiming Leiden voor jou een oplossing?

Een huis weer leeg opleveren is een hele klus. Bijvoorbeeld als je zelf naar...

Is geld investeren in vastgoed wat voor jou?

Geld investeren in vastgoed wordt steeds populairder en mensen verdiepen hier zich steeds vaker...

Deze ledverlichting maakt jouw auto net even specialer

De auto is voor veel mensen een belangrijk voertuig. Het is dan ook niet...

Populaire categorie├źn

Comments