Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Voorkom verspilling met een voorraad doos met deksel

We hebben er allemaal mee te maken: de energieprijzen stijgen momenteel op een verschrikkelijke manier. Dat kan ervoor zorgen dat we, bij de volgende jaarrekening, flink moeten gaan bijbetalen. Het is dus slim om je daar nu alvast op in te stellen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door alvast te gaan besparen op boodschappen, door een trui aan te trekken in plaats van de centrale verwarming een standje hoger te zetten en natuurlijk door geen voedsel meer te verspillen. Daar is wel even een andere mindset voor nodig. En een kleine investering. Zo is het slim om diepvriesdoosjes aan te schaffen, hier kun je de kliekjes of voorgekookte maaltijden in bewaren. Je hoeft dan maar één keer te koken en je vriest in wat over is.

Maar ook een voorraaddoos met deksel kan je helpen besparen

Een voorraad doos met deksel is een perfecte oplossing voor het bewaren van van alles. In een voorraaddoos met deksel kun je alle soorten gedroogde pasta bewaren, maar ook rijst, koffie, thee(zakjes), bloem, suiker en grote voorraden kruiden en specerijen. Door de transparante voorraadbus met deksel kun je precies zien wat je nog op voorraad hebt en wat er écht gekocht moet gaan worden. Zo kom je er niet weer achter dat je al een flink aantal open zakjes spaghetti of andere pasta in je voorraadkast hebt liggen. De voorraad wordt niet stoffig en, door het deksel, ook niet oud of "bol". 

Die deksels geven altijd zoveel gedoe

Heb jij ook zo'n kastje in je keuken dat je liever niet open doet omdat alle losse deksels en bakjes er zomaar weer uit komen vallen? Dat komt, over het algemeen, omdat veel deksels en bakjes na verloop van tijd niet meer bij elkaar passen. Of je moet het deksel op de hand wassen terwijl je het bakje in de vaatwasser kunt doen. Dat is nu verleden tijd. Kies voor een goede kwaliteit bakjes en deksels en je zult zien dat de voorraaddoos met deksel ook blijft werken, ook na het afwassen in de vaatwasser.

Investeer in goed materiaal

Een voorraaddoos met deksel is niet perse goedkoop. Maar als je je bedenkt hoeveel je ermee kunt besparen is het zeker de investering waard. Investeer dus altijd in goed materiaal. En als je dan tóch bezig bent: kies dan ook direct voor een kleur en een vorm die passen bij de uitstraling van jouw keuken. Je zult de bakjes dan met meer plezier gebruiken.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Het onderhouden van een tapijt is belangrijk

  De meeste mensen hebben ergens wel een tapijt in de woning liggen. Dit kan...

Welke technologische initiatieven maken het mogelijk om leuke dingen...

Tijdens deze moeilijke tijden hebben mensen de neiging om zich te vervelen. Met de...

Wat is uw favoriete accessoire om aan te trekken...

Kleding accessoires zijn een geweldige manier om je look af te maken. Vooral als...

Is er hier en daar al gesproken over nieuwe...

Nieuwe technologieën bieden veel mogelijkheden om activiteiten op hun leukst te doen. In Castricum...

Is er een plek waar technologieliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten...

Technologieliefhebbers opgelet: Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van...

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen die mensen tegenkomen bij...

Beschermd wonen is een levensstijl waarbij mensen afhankelijk zijn van professionele hulp om hun...

Populaire categorieën

Comments