Hoe worden de gemiddelde kosten van een verhuisbedrijf bepaald?

0
158

Verhuizen is een hele onderneming en neemt in de meeste gevallen meer tijd in beslag dan van te voren gedacht wordt. Dit geldt ook voor de kosten. Aan spullen verplaatsen hangt helaas een prijskaartje, maar je krijgt daar ook een hoop voor terug. Niets is fijner dan een soepele verhuizing en hier heb je een hoop invloed op door de dag op de juiste manier in te richten? Maar hoe doe je dat? En welke kosten zitten daar aan verbonden?

Hoeveelheid spullen

De gemiddelde kosten verhuisbedrijf hangen vaak af van de grootte van de verhuizing. Dit kan meerdere dingen betekenen, heel veel losse spullen, maar een grote verhuizing kan ook veel zware meubelen betekenen. Dus omvang, maar ook inhoud spelen een grote rol in hoeveel hulp je moet inschakelen voor een verhuizing. Een kleine woning met één persoon zullen de kosten tussen de 350 en 700 euro liggen, terwijl de kosten voor een groter gezin tussen 800 en 1400 euro zal liggen.

Samenstelling verhuisteam

Het samenstellen van een verhuisteam zijn uiteindelijk deels bepalend voor de kosten die je maakt. Je betaalt immers de werknemers van het verhuisteam en hoe groter de verhuizing is, hoe meer mensen het team zal hebben. Dit is iets wat je ook niet zelf kan bepalen. Het is niet mogelijk om twee verhuizers in te huren voor een enorme verhuizing om kosten te besparen. Houd hier dus rekening mee wanneer je verhuisbedrijf den haag contacteert. De hoeveelheid spullen zal ook de uiteindelijke grootte van het verhuisteam bepalen.

Wat wil de klant?

Als klant kun je bepalen al een hoop van te voren te doen om werk voor de verhuizers te besparen. Dit merk je in de prijs. Een voorbeeld hiervan is dat alles al ingepakt is wanneer de verhuizers aankomen, de enige taak die zij dan hebben is de spullen verplaatsen. Wanneer dit niet mogelijk is, zal de prijs oplopen omdat de verhuizers meer werk moeten verzetten. Dit is voor sommige mensen ideaal, klanten kunnen er voor kiezen om alleen de leiding te nemen zonder heel veel te hoeven doen.

Externe apparatuur

En dan is er nog externe apparatuur dat je kunt huren om de verhuizing soepeler te laten verlopen. Een verhuislift bijvoorbeeld, deze komt enorm van pas in verhuizingen waarbij spullen vanaf een hogere verdieping naar beneden gehaald moeten worden. Grote banken die niet van de trap af kunnen, staat binnen een korte tijd op de stoep met een verhuislift.