Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Wat zijn screens en waar dienen ze precies voor?

Je hebt vast al eens gehoord van screens, maar wat zijn dat nou eigenlijk precies? De zogeheten ritsscreens zijn eigenlijk een soort zonwering, maar ze zijn ook heel goed te gebruiken om inkijk tegen te gaan en storend licht te blokkeren. Ze lijken van buitenaf volledig af te sluiten, maar je kunt er van binnenuit zeker nog doorheen kijken. Het geeft dus een zeer open gevoel, terwijl niemand bij je naar binnen kan kijken. Dit soort screent wint snel aan populariteit, want de combinatie van deze functionaliteiten is heel erg aantrekkelijk, en ze zijn bovendien niet zo duur om te plaatsen.

Alle opties voor screens

Als jij besloten hebt dat je screens wilt laten installeren is het belangrijk dat je je goed inleest over alle opties. Als eerste moet je een kleur kiezen. De meeste mensen laten de kleur van hun ritsscreens afhangen van de kleur van hun kozijnen en de stenen van hun woning. Het moet er immers goed bij passen en niet teveel afsteken. Screens zijn er in een aantal natureltinten, zoals antraciet, lichtgrijs (warm of koud), taupe of gebroken wit. Je kunt je als je niet kunt kiezen altijd laten adviseren door het bedrijf dat de screens levert. Zij hebben veel ervaring met het plaatsen ervan en kunnen je doorgaans wel vertellen welke kleur er in jouw geval mooi uit zou zien.

Ritsscreens kun je automatisch openen en sluiten

Het fijne aan dit soort screens is dat je ze met een afstandsbediening kunt openen en sluiten. Dit is super praktisch! Ondanks dat ze dus aan de buitenzijde van je woning zitten hoef je de deur niet uit om ze open en dicht te doen. Je blijft gewoon op de bank zitten, en gebruikt de afstandsbediening om ze te gebruiken. Als je storend licht op je televisie of laptop ervaart bijvoorbeeld, of juist als het buiten erg grauw is en mensen door de lampen in huis gemakkelijk bij je binnenkijken.

Doordat ze deels transparant zijn kun je zelf wel nog naar buiten kijken, maar voorkom je wel dat anderen kunnen zien wat jij aan het doen bent. Van buitenaf lijkt het namelijk net of ze volledig afsluiten, wat dus in feite niet het geval is. Redenen genoeg om zelfs screens te bestellen, of eigenlijk: op maat te laten maken. Dit type zonwering wordt namelijk altijd op maat gemaakt, zodat het exact past bij jouw ramen, voor een super strak resultaat.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Een autoverzekering voorkomt grote kosten voor jouw auto

De auto is voor veel mensen een belangrijk voertuig. Dankzij de auto is het...

Voor wespenbestrijding schakel je de professional in

Is het jou ook opgevallen dat er wel héél veel wespen waren tijdens de...

Hoe werkt een motorverzekering?

Een motorverzekering, het is net als bij andere voertuigen gewoon verplicht. Waarom dan? Ik...

Is woningontruiming Leiden voor jou een oplossing?

Een huis weer leeg opleveren is een hele klus. Bijvoorbeeld als je zelf naar...

Is geld investeren in vastgoed wat voor jou?

Geld investeren in vastgoed wordt steeds populairder en mensen verdiepen hier zich steeds vaker...

Deze ledverlichting maakt jouw auto net even specialer

De auto is voor veel mensen een belangrijk voertuig. Het is dan ook niet...

Populaire categorie├źn

Comments