Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Alvast weekendjes weg plannen voor in 2021

Heel 2020 hebben we eigenlijk binnen gezeten. En er is einde in zicht en we kunnen straks weer wat meer ademhalen. Nu moeten we nog even volhouden, maar ook dat overleven we natuurlijk. Dus als we nog even volhouden kunnen we in 2021 alles weer inhalen. Dus laten we alvast onze hele agenda volplannen met mooie trips die we kunnen gaan doen.

 

Naar welke landen wil jij allemaal gaan?

We dromen er natuurlijk allemaal van en heel social media staat er mee vol. Mooie plaatsen in het buitenland waar je de mooiste uitzichten hebt en waar je ontzettend mooie foto's kan maken. Maar dan moet je er natuurlijk eerst nog heen. Er zijn genoeg plekken op de wereld die we willen ontdekken. En hoewel we momenteel nog niet weg kunnen, kunnen we er altijd al over gaan fantaseren natuurlijk. Daar is helemaal niets mis mee. Denk bijvoorbeeld al aan de weekendjes weg, de stedentripjes die je kan doen. Zo is natuurlijk Madrid in Spanje een geweldige stad. Of de iets meer toeristische variant zoals Barcelona of Valencia. Of misschien ga je wel naar Praag of Parijs om daar de stad te ontdekken. Of misschien vlieg je de zee wel over om naar Engeland te gaan om door de straten van London te struinen. Of misschien ga je wel iets hoger naar Schotland om de ieren te ontmoeten in Dublin. Dat is natuurlijk ook nog een leuke optie. Of misschien ga je wel naar de ultra urban stad Berlijn om niet al te ver weg te gaan maar toch even lekker bij de buren op bezoek te gaan. Zo veel plekken die we willen bezoeken en dan hebben we het nog niet eens gehad over de langere vakanties die we kunnen doen.

 

Nog in het begin in Nederland blijven

Vanag 19 januari 2021 gaat waarschijnlijk weer meer open. En dan kan je er ook voor kiezen om alvast een weekendje weg te gaan in eigen land. Om toch een beetje te ontsnappen aan alle drukte die het leven brengt. Want er even aan ontsnappen is helemaal niet zo verkeerd. Dus waarom niet beginnen in eigen land dan de hele wereld over reizen. Want we zijn er wel achter gekomen dat ook in Nederland er genoeg te ontdekken is. Zo kan je bijvoorbeeld bij een hotel eindhoven centrum zoeken om in hartje centrum een weekendje weg te gaan en te genieten van de lichtstand van Nederland. Of je kan kijken naar een hotel Den Haag centrum, om in hartje Den Haag te logeren.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Hoe vind je een mooi valentijnscadeau voor de liefste...

Een feestdag die al vroeg in het jaar voorkomt is Valentijnsdag. Op 14 februari...

Haal de 19e eeuw in huis met industriële lampen

In rap tempo veroveren industriële lampen de interieurwereld. Dat is niet zomaar, want door...

Veilig op je fiets

In Nederland wordt er ontzettend veel gefietst, het is niet voor niks het grootste...

3x Cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met de Kerstdagen voor de deur zijn de lootjes binnen de familie inmiddels al...

Heb jij deze verzekeringen al afgesloten?

Verzekeringen zijn doorgaans geen zaken waar we ons graag mee bezig houden. Het kost...

Op welke manieren kun je gordijnen inzetten?

Op het moment dat je gordijnen hebt, zijn deze op verschillende manieren in te...

Populaire categorieën

Comments