Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Alvast weekendjes weg plannen voor in 2021

Heel 2020 hebben we eigenlijk binnen gezeten. En er is einde in zicht en we kunnen straks weer wat meer ademhalen. Nu moeten we nog even volhouden, maar ook dat overleven we natuurlijk. Dus als we nog even volhouden kunnen we in 2021 alles weer inhalen. Dus laten we alvast onze hele agenda volplannen met mooie trips die we kunnen gaan doen.

 

Naar welke landen wil jij allemaal gaan?

We dromen er natuurlijk allemaal van en heel social media staat er mee vol. Mooie plaatsen in het buitenland waar je de mooiste uitzichten hebt en waar je ontzettend mooie foto's kan maken. Maar dan moet je er natuurlijk eerst nog heen. Er zijn genoeg plekken op de wereld die we willen ontdekken. En hoewel we momenteel nog niet weg kunnen, kunnen we er altijd al over gaan fantaseren natuurlijk. Daar is helemaal niets mis mee. Denk bijvoorbeeld al aan de weekendjes weg, de stedentripjes die je kan doen. Zo is natuurlijk Madrid in Spanje een geweldige stad. Of de iets meer toeristische variant zoals Barcelona of Valencia. Of misschien ga je wel naar Praag of Parijs om daar de stad te ontdekken. Of misschien vlieg je de zee wel over om naar Engeland te gaan om door de straten van London te struinen. Of misschien ga je wel iets hoger naar Schotland om de ieren te ontmoeten in Dublin. Dat is natuurlijk ook nog een leuke optie. Of misschien ga je wel naar de ultra urban stad Berlijn om niet al te ver weg te gaan maar toch even lekker bij de buren op bezoek te gaan. Zo veel plekken die we willen bezoeken en dan hebben we het nog niet eens gehad over de langere vakanties die we kunnen doen.

 

Nog in het begin in Nederland blijven

Vanag 19 januari 2021 gaat waarschijnlijk weer meer open. En dan kan je er ook voor kiezen om alvast een weekendje weg te gaan in eigen land. Om toch een beetje te ontsnappen aan alle drukte die het leven brengt. Want er even aan ontsnappen is helemaal niet zo verkeerd. Dus waarom niet beginnen in eigen land dan de hele wereld over reizen. Want we zijn er wel achter gekomen dat ook in Nederland er genoeg te ontdekken is. Zo kan je bijvoorbeeld bij een hotel eindhoven centrum zoeken om in hartje centrum een weekendje weg te gaan en te genieten van de lichtstand van Nederland. Of je kan kijken naar een hotel Den Haag centrum, om in hartje Den Haag te logeren.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Producten van de hennepplant brengen aan jou diverse voordelen

De hennepplanten bieden ons mensen veel verschillende soorten producten aan. Doordat deze planten zo...

Hoe boost je je prestaties tijdens het sporten?

Op het moment dat je het leuk vindt om te sporten, is het belangrijk...

Gecoat tafellinnen

Met gecoat tafellinnen wordt een katoenen of linnen print uitgekozen die jij graag op...

Wat betekent goede horeca?

Onder de indruk zijn van een café, het gebeurt niet zomaar maar als je...

Webshops starten voor uw bedrijf? Lees alles over webshops...

Een b2b webshop, hoe pak je dat eigenlijk aan? Er is veel software waar...

Een verbouwing plannen, hier moet je rekening mee houden

De kans is aanwezig dat jij ooit in je leven je woning zult gaan...

Populaire categorie├źn

Comments