Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Sfeermakers in huis

Je huis is de plek waar je tot rust komt, waar je vrienden en familie ontvangt, en waar jij je echt thuis voelt. Na een lange dag werken moet thuiskomen een fijn gevoel zijn, en dat  lukt het makkelijkste als je woning gezellig en sfeervol is. Maar hoe breng je nou eigenlijk sfeer in je huis? Dat is voor veel toch nog een stuk lastiger dan alleen het inrichten van je huis. In deze blog daarom een aantal sfeermakers die jij nodig hebt in je huis.

Verlichting

Als het op de nummer 1 sfeermaker aankomt dan is er geen ander antwoord mogelijk dan verlichting. Het juiste type verlichting maakt je huis gezellig en knus, zeker in de avonduren. Een dienblad met kaarsen op tafel of een mooie vloerlamp maakt je zithoek helemaal af. Zoek je nog mooie verlichting voor in huis? Neem dan eens een kijkje bij led downlight specialist Bes Led. Downlight Led zijn ingebouwde led lampen, wat een mooie afgewerkte en tevens moderne uitstraling geeft. Bij het uitkiezen van de kleurtemperatuur bepaal jij hoe knus je je huis wilt hebben. 

Wanddecoratie

Vaak het vergeten kindje na een verhuizing, wanddecoratie. Het lijkt niet altijd cruciaal, zeker niet bij een muur in een mooi geverfd kleurtje. Toch is het een echte sfeermaker. Posters, een hertengewei, een plankje met wat plantjes of zelfs een poster. Met wanddecoratie kun je heel gemakkelijk een persoonlijke touch aan je huis geven. Let er wel op dat je hier niet in doorslaat, niet elke muur heeft decoratie nodig. Wanneer je dit wel doet kan het al snel onrustig ogen, dit wil je voorkomen. 

Kussens

Kussens op je stoel of bank zit niet alleen veel lekkerder, het staat ook nog is ontzettend leuk. Kussens kunnen een verlengstuk van je bank zijn. Tevens is het een makkelijke manier om kleuraccenten in je huis terug te laten komen, zonder dat het te overweldigend is. Kussentjes op de bank staan uitnodigend en brengen warmte in je huis. Ben je uitgekeken op de kleur? Een andere kussenhoes erom en je woning heeft meteen een andere sfeer. 

Vloerkleed

Onmisbaar in elke woonkamer is een vloerkleed. Vloerkleden kunnen trouwens ook prima in een eetkamer of andere kamer naar keuze liggen. Een vloerkleed brengt sfeer in het huis, en maakt de ruimte minder leeg en kil. Voor elk interieur is er wel een bijpassend vloerkleed te vinden. Buiten dat zorgt een vloerkleed niet alleen voor een fijne akoestiek, ook beschermt het je vloer van krassen, vlekken en vale plekken. Ook niet geheel onbelangrijk.

Gerelateerde dromen

Ontdek

3x Cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met de Kerstdagen voor de deur zijn de lootjes binnen de familie inmiddels al...

Heb jij deze verzekeringen al afgesloten?

Verzekeringen zijn doorgaans geen zaken waar we ons graag mee bezig houden. Het kost...

Op welke manieren kun je gordijnen inzetten?

Op het moment dat je gordijnen hebt, zijn deze op verschillende manieren in te...

Zelf dingen gaan verkopen

Wanneer je zelf dingen wilt gaan verkopen, kan dit een behoorlijk grote stap zijn....

Hoe krijg je meer bezoekers op jouw website?

Stel je voor je bent uren bezig geweest bij het maken van jouw nieuwe...

Dit moet je écht doen om je eigen bedrijf...

Het is een droom van vele mensen, een eigen bedrijf starten. Toch blijkt het...

Populaire categorieën

Comments