Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Verwen jezelf met een heerlijke Chivas Regal

De corona crisis weegt zwaar op ons allemaal. We zitten nu al sinds kerst in een tweede lockdown, en het einde is nog niet in zicht. Bij mij en bij mijn vrienden om me heen zie ik dat de mentale gevolgen van deze situatie steeds zwaarder beginnen te wegen. Om mezelf een beetje op te beuren koop ik af en toe iets waar ik enorm van kan genieten. Eens in de zoveel tijd doe ik dat, en daar kijk ik dan helemaal naar uit. Dit kan van alles zijn! Nieuwe schoenen, lekker eten, een gadget en ga zo maar door. Mijn laatste verwennerij voor mezelf was een fles Chivas Regal whiskey met een doos sigaren erbij. Zo rook ik nu af en toe een sigaartje onder het genot van een heerlijk goed glas whiskey. Ik ben gek op whiskey, dus dit is voor mij echt een ultiem geniet moment. Na een lange dag van online thuiswerken kan ik dan ‘s avonds heerlijk ontspannen. De ene keer met een goed boek, de andere keer met een film aan. Deze blog wijdt ik dan ook aan de Chivas Regal. Ik zal vertellen waar de whiskey vandaan komt, hoeveel soorten er zijn en waar je voordelig een voorraad koopt. Veel leesplezier en let goed op jezelf allemaal!

Waar komt de Chivas Regal vandaan?

Zoals de meeste goede whiskey’s komt Chivas Regal uit het prachtige Schotland. De broers James en John Chivas groeiden op op een afgelegen boerderij, en begonnen steeds meer te realiseren dat de wereld om hen heen aan het veranderen was. Zo erg aan het veranderen dat hun thuishaven niet groot genoeg was om hun ambities wat betreft whiskey te ondersteunen. Daarom vertrokken ze naar de stad Aberdeen. Daar vonden ze een nieuwe wereld waarin ze hun bedrijf wel konden laten doorgroeien. Eerst werkte James in eerste instantie alleen in Aberdeen, maar zodra John er bijkwam werd het whiskeymerk Chivas geboren. Ze worden als echte pioniers gezien wat betreft het ‘blenden’ van whiskey, waarmee ze begonnen toen hun clientèle steeds meer soepelere, rijkere whiskey soorten ging eisen.

Waar koop je voordelig een voorraad?

Er zijn veel soorten Chivas Regal te verkrijgen. Over het algemeen kun je flessen kopen die bijvoorbeeld twaalf, dertien, achtien, eenentwintig en vijfentwintig jaar gerijpt zijn. Deze rijpingen komen ook nog in verschillende smaken, zoals een extra american rye of een oloroso sherry. De flessen en dozen waarin de whiskey komen zijn prachtig, en het is het dan ook waard om een voorraad aan te leggen. Chivas Regal koop je bijvoorbeeld op drankdozijn.nl. Neem daar eens een kijkje en ontdek zelf het genot van een goed glas whiskey in deze tijden!

Gerelateerde dromen

Ontdek

3x Cadeaucategorieën die altijd goed zijn

Met de Kerstdagen voor de deur zijn de lootjes binnen de familie inmiddels al...

Heb jij deze verzekeringen al afgesloten?

Verzekeringen zijn doorgaans geen zaken waar we ons graag mee bezig houden. Het kost...

Op welke manieren kun je gordijnen inzetten?

Op het moment dat je gordijnen hebt, zijn deze op verschillende manieren in te...

Zelf dingen gaan verkopen

Wanneer je zelf dingen wilt gaan verkopen, kan dit een behoorlijk grote stap zijn....

Hoe krijg je meer bezoekers op jouw website?

Stel je voor je bent uren bezig geweest bij het maken van jouw nieuwe...

Dit moet je écht doen om je eigen bedrijf...

Het is een droom van vele mensen, een eigen bedrijf starten. Toch blijkt het...

Populaire categorieën

Comments