Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Waar moet je op letten bij een motorverzekering afsluiten?

 

Iedereen weet dat als je een eigen motor hebt je deze verplicht WA moet verzekeren. Dit is je aansprakelijkheidsverzekering die je nodig hebt als je met deze motor schade bij een ander veroorzaakt. Dit is dus het enige verplichte onderdeel van een motorverzekering, maar het is wel aan te raden hem uit te breiden met andere opties. Als eerste kun je kiezen voor een WA beperkt casco motorverzekering. Dat wil zeggen dat de verzekering ook andere zaken vergoedt, zoals diefstal, brand en natuurschade door bijvoorbeeld een storm. Het is zeker aan te raden om deze verzekering ook af te sluiten, voornamelijk omdat je nu eenmaal altijd het risico loopt dat je motor wordt gestolen. Als je enkel een WA verzekering hebt dan ben je al je geld kwijt en krijg je helemaal niets vergoed als je motor wordt gestolen, en dat zou enorm balen zijn!

Een motorverzekering inclusief aanschafwaarde garantie

Je kunt ervoor kiezen je motor WA, WA casco of WA allrisk te verzekeren, maar wist je dat er ook aanbieders zijn waar je een motorverzekering incl. aanschafwaarde garantie kunt afsluiten? Dit wil zeggen dat als er in de eerste 3 jaar na aanschaf van de motor iets mee gebeurt je sowieso de aanschafwaarde vergoed krijgt. Er zit altijd een grens op deze vergoeding, bijvoorbeeld drie jaar. Dat betekent dat dat de motor bij deze motorverzekering de eerste drie jaar niet afschrijft, maar daarna wel.

Wat is de goedkoopste Harley verzekering?

Ben jij de trotse eigenaar van een heuse Harley Davidson? Dan wil je natuurlijk weten wat de goedkoopste harley verzekering is. Online kun je heel veel tools vinden waarmee je eenvoudig de goedkoopste en beste verzekering vindt voor deze bijzondere motors. Of je nu een verzekering wilt voor een ander merk motor, of per se de goedkoopste Harley verzekering zoekt, de opties voor het verzekeren zijn natuurlijk overal hetzelfde. Dit wil zeggen dat je kunt kiezen uit WA, WA casco of WA allrisk, eventueel aangevuld met bovengenoemde aanschafwaarde garantie. De prijzen kunnen hooguit wat hoger liggen. Dit komt doordat een Harley Davidson een wat duurdere motor is, en er dus in verhouding een hoger bedrag vergoed moet worden als je schade rijdt.

Met een gerust hart de weg op

Of je nu een auto of een motor rijdt, een goede verzekering geeft je de rust om er maximaal van te genieten. Als je constant bang bent om schade te rijden dan rijd je nu eenmaal niet lekker, wetende dat het je een flinke duit kan gaan kosten. Met de juiste verzekering kun je met een gerust hart de weg op, je weet dat financieel gezien alles goedkomt als er iets gebeurt.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Het onderhouden van een tapijt is belangrijk

  De meeste mensen hebben ergens wel een tapijt in de woning liggen. Dit kan...

Welke technologische initiatieven maken het mogelijk om leuke dingen...

Tijdens deze moeilijke tijden hebben mensen de neiging om zich te vervelen. Met de...

Wat is uw favoriete accessoire om aan te trekken...

Kleding accessoires zijn een geweldige manier om je look af te maken. Vooral als...

Is er hier en daar al gesproken over nieuwe...

Nieuwe technologieën bieden veel mogelijkheden om activiteiten op hun leukst te doen. In Castricum...

Is er een plek waar technologieliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten...

Technologieliefhebbers opgelet: Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van...

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen die mensen tegenkomen bij...

Beschermd wonen is een levensstijl waarbij mensen afhankelijk zijn van professionele hulp om hun...

Populaire categorieën

Comments