Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Wat extra support met een zakelijke lening

De corona crisis heeft een zware tol geëist van de hele samenleving. Iedereen is of kent wel iemand die mentale of fysieke gezondheidsproblemen heeft ervaren tijdens deze crisis. Daarnaast is de druk op de economie ook groot. Er is haast geen enkele sector of tak in Nederland die het niet zwaar heeft gehad, op wat skeeler en puzzel bedrijven na misschien en supermarkten en drogisten. Ook heel veel ondernemers hebben het zwaar gehad. Veel zijn met hele innovatieve ideeën gekomen om nog zoveel mogelijk omzet te blijven draaien en het verlies klein te houden. Toch mocht ook dat niet baten, er waren periodes waarin iedereen de uitdagingen even niet meer aan konden. De ondernemersspirit was er even uit, de energie op, of er waren geen financiële middelen meer! Voor dit laatste is er voor ondernemers gelukkig een uitkomst. Je kunt nu zakelijke leningen afsluiten online. Vandaag schrijf ik een blog over zo’n online lening afsluiten. Ik vertel je waar je een zakelijke lening allemaal voor kunt gebruiken, hoe je zo’n lening aanvraagt, en hoe je in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Heel veel leesplezier en succes gewenst aan de ondernemers die deze blog lezen!

Wat is een zakelijke lening en waarvoor kun je die gebruiken?

Een zakelijke lening is een lening aan een bedrijf of onderneming. Zo’n lening via banken krijgen is tegenwoordig erg moeilijk en gaat vaak erg langzaam. Als je in nood zit kan zo’n wachttijd je alleen nog maar verder in de problemen brengen, of je problemen erger maken dan ze eerst waren. Voor dit soort situaties is een online zakelijke rekening afsluiten perfect. Je kunt het ook gebruiken voor herfinanciering, debiteuren, inventaris, voorfinanciering, marketing, voorraad, machines, voertuigen, of een verbouwing.

Hoe vraag je een zakelijke lening aan?

Een zakelijke rekening kun je bijvoorbeeld via BridgeFund online aanvragen. Online is ontzettend makkelijk, omdat het een stuk sneller gaat en je in de tussentijd gewoon kunt blijven focussen op je onderneming.

Hoe je in aanmerking komt voor zo’n lening

Natuurlijk wordt een zakelijke lening niet zomaar verstrekt. De lening moet je als ondernemer verder helpen. Daarnaast moet je ook ingeschreven staan bij de KvK. Ook moet je minimaal 1 jaar in bedrijf zijn, met een jaaromzet van minimaal 50.000 euro. Ook is een zakelijke bankrekening hebben een vereiste. Er zijn nog meer specifieke voorwaarden die je op de site van BridgeFund vindt.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Het onderhouden van een tapijt is belangrijk

  De meeste mensen hebben ergens wel een tapijt in de woning liggen. Dit kan...

Welke technologische initiatieven maken het mogelijk om leuke dingen...

Tijdens deze moeilijke tijden hebben mensen de neiging om zich te vervelen. Met de...

Wat is uw favoriete accessoire om aan te trekken...

Kleding accessoires zijn een geweldige manier om je look af te maken. Vooral als...

Is er hier en daar al gesproken over nieuwe...

Nieuwe technologieën bieden veel mogelijkheden om activiteiten op hun leukst te doen. In Castricum...

Is er een plek waar technologieliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten...

Technologieliefhebbers opgelet: Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van...

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen die mensen tegenkomen bij...

Beschermd wonen is een levensstijl waarbij mensen afhankelijk zijn van professionele hulp om hun...

Populaire categorieën

Comments