Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Wat extra support met een zakelijke lening

De corona crisis heeft een zware tol geëist van de hele samenleving. Iedereen is of kent wel iemand die mentale of fysieke gezondheidsproblemen heeft ervaren tijdens deze crisis. Daarnaast is de druk op de economie ook groot. Er is haast geen enkele sector of tak in Nederland die het niet zwaar heeft gehad, op wat skeeler en puzzel bedrijven na misschien en supermarkten en drogisten. Ook heel veel ondernemers hebben het zwaar gehad. Veel zijn met hele innovatieve ideeën gekomen om nog zoveel mogelijk omzet te blijven draaien en het verlies klein te houden. Toch mocht ook dat niet baten, er waren periodes waarin iedereen de uitdagingen even niet meer aan konden. De ondernemersspirit was er even uit, de energie op, of er waren geen financiële middelen meer! Voor dit laatste is er voor ondernemers gelukkig een uitkomst. Je kunt nu zakelijke leningen afsluiten online. Vandaag schrijf ik een blog over zo’n online lening afsluiten. Ik vertel je waar je een zakelijke lening allemaal voor kunt gebruiken, hoe je zo’n lening aanvraagt, en hoe je in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Heel veel leesplezier en succes gewenst aan de ondernemers die deze blog lezen!

Wat is een zakelijke lening en waarvoor kun je die gebruiken?

Een zakelijke lening is een lening aan een bedrijf of onderneming. Zo’n lening via banken krijgen is tegenwoordig erg moeilijk en gaat vaak erg langzaam. Als je in nood zit kan zo’n wachttijd je alleen nog maar verder in de problemen brengen, of je problemen erger maken dan ze eerst waren. Voor dit soort situaties is een online zakelijke rekening afsluiten perfect. Je kunt het ook gebruiken voor herfinanciering, debiteuren, inventaris, voorfinanciering, marketing, voorraad, machines, voertuigen, of een verbouwing.

Hoe vraag je een zakelijke lening aan?

Een zakelijke rekening kun je bijvoorbeeld via BridgeFund online aanvragen. Online is ontzettend makkelijk, omdat het een stuk sneller gaat en je in de tussentijd gewoon kunt blijven focussen op je onderneming.

Hoe je in aanmerking komt voor zo’n lening

Natuurlijk wordt een zakelijke lening niet zomaar verstrekt. De lening moet je als ondernemer verder helpen. Daarnaast moet je ook ingeschreven staan bij de KvK. Ook moet je minimaal 1 jaar in bedrijf zijn, met een jaaromzet van minimaal 50.000 euro. Ook is een zakelijke bankrekening hebben een vereiste. Er zijn nog meer specifieke voorwaarden die je op de site van BridgeFund vindt.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Pak jouw producten goed in

Er zijn steeds meer bedrijven die hun producten via een online webshop verzenden. Hierdoor...

Pak jouw producten goed in

Er zijn steeds meer bedrijven die hun producten via een online webshop verzenden. Hierdoor...

4 leuke campings in Jura (Frankrijk)

Op vakantie naar Frankrijk? Kijk dan eens naar de prachtige Franse regio Jura. In...

Zorg dragen voor een kwetsbaar lichaamsdeel

Momenteel ben ik verwikkeld in de afrondende fase van mijn masteropleiding Filosofie. Dit betekent...

Vakantiebestemmingen die je zullen verrassen

Wil jij op vakantie naar een leuk en opvallend land waar het gros van...

Duurzaam leven doe je zo

Tegenwoordig zijn we gelukkig allemaal steeds meer bezig met duurzaam leven. We beginnen het...

Populaire categorie├źn

Comments