Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Een urban jungle in de woonkamer

Groen in huis halen is altijd een goed idee. De een maakt er een hele urban jungle van, de andere houdt het netjes bij 1 plant. Maar het is altijd leuk om wat meer groen in huis te halen. En daar zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden voor. En die zetten we maar al te graag voor jou op een rijtje. Want urban jungle of niet. Groen in je huis doet je goed!

 

Urban jungle in de maak

Het is natuurlijk super leuk om wat leven in huis te halen. En zonder dat je dan gelijk een huisdier moet nemen, niks het ook wel eens fijn om gewoon wat groens in huis te halen. Het zorgt ook voor frisheid en heeft veel meer voordelen dan dat. Maar daar hebben we het later wel over. Maar voor nu gaan we het over de strelitzia en de monstera hebben. Planten die elke ruimte bij jou thuis gaan opvrolijken. En het voordeel van kamerplanten, of ze nu groot of klein zijn, je kan ze eigenlijk overal kwijt. In elk hoekje van de kamer kan je wel een plant kwijt, of op een plankje of in een kast. Je kan het bijna zo gek niet bedenken of je kan er een plant neer zetten. En dit hoef je natuurlijk niet alleen te behouden bij de woonkamer. Maar ook de eetkamer, slaapkamer en keuken kunnen er aan geloven. En dat gaan ze vast en zeker ook doen. 

 

De voordelen van planten in huis halen

Een plant in huis halen heeft veel meer voordelen dan alleen maar groen in huis brengen. Het is ook nog zo dat er meer zuurstof in huis komt en dus ook minder droge lucht in je huis hangt. Wat natuurlijk ook heel erg fijn is. Want het is namelijk zo dat er best wel snel droge lucht ergens kan hangen en dan is het ook wel eens fijn als je dan een plant hebt staan die dan tegelijk de lucht zuivert maar ook de droogheid eruit haalt. En ook brengt het rust. Wat in tijden als dit goed van pas kan komen. Vooral als je veel thuis moet werken. Dan is wat rust in je huis natuurlijk heel fijn om te hebben. Want je wilt natuurlijk wel de rust behouden zodat je goed je werk kan doen. Want ondanks dat we thuis zitten blijft de werkdruk wel hetzelfde en met een rustgevende plant in je kamer komt dat helemaal goed uiteraard. 

Gerelateerde dromen

Ontdek

Een autoverzekering voorkomt grote kosten voor jouw auto

De auto is voor veel mensen een belangrijk voertuig. Dankzij de auto is het...

Voor wespenbestrijding schakel je de professional in

Is het jou ook opgevallen dat er wel héél veel wespen waren tijdens de...

Hoe werkt een motorverzekering?

Een motorverzekering, het is net als bij andere voertuigen gewoon verplicht. Waarom dan? Ik...

Is woningontruiming Leiden voor jou een oplossing?

Een huis weer leeg opleveren is een hele klus. Bijvoorbeeld als je zelf naar...

Is geld investeren in vastgoed wat voor jou?

Geld investeren in vastgoed wordt steeds populairder en mensen verdiepen hier zich steeds vaker...

Deze ledverlichting maakt jouw auto net even specialer

De auto is voor veel mensen een belangrijk voertuig. Het is dan ook niet...

Populaire categorieën

Comments