Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Een urban jungle in de woonkamer

Groen in huis halen is altijd een goed idee. De een maakt er een hele urban jungle van, de andere houdt het netjes bij 1 plant. Maar het is altijd leuk om wat meer groen in huis te halen. En daar zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden voor. En die zetten we maar al te graag voor jou op een rijtje. Want urban jungle of niet. Groen in je huis doet je goed!

 

Urban jungle in de maak

Het is natuurlijk super leuk om wat leven in huis te halen. En zonder dat je dan gelijk een huisdier moet nemen, niks het ook wel eens fijn om gewoon wat groens in huis te halen. Het zorgt ook voor frisheid en heeft veel meer voordelen dan dat. Maar daar hebben we het later wel over. Maar voor nu gaan we het over de strelitzia en de monstera hebben. Planten die elke ruimte bij jou thuis gaan opvrolijken. En het voordeel van kamerplanten, of ze nu groot of klein zijn, je kan ze eigenlijk overal kwijt. In elk hoekje van de kamer kan je wel een plant kwijt, of op een plankje of in een kast. Je kan het bijna zo gek niet bedenken of je kan er een plant neer zetten. En dit hoef je natuurlijk niet alleen te behouden bij de woonkamer. Maar ook de eetkamer, slaapkamer en keuken kunnen er aan geloven. En dat gaan ze vast en zeker ook doen. 

 

De voordelen van planten in huis halen

Een plant in huis halen heeft veel meer voordelen dan alleen maar groen in huis brengen. Het is ook nog zo dat er meer zuurstof in huis komt en dus ook minder droge lucht in je huis hangt. Wat natuurlijk ook heel erg fijn is. Want het is namelijk zo dat er best wel snel droge lucht ergens kan hangen en dan is het ook wel eens fijn als je dan een plant hebt staan die dan tegelijk de lucht zuivert maar ook de droogheid eruit haalt. En ook brengt het rust. Wat in tijden als dit goed van pas kan komen. Vooral als je veel thuis moet werken. Dan is wat rust in je huis natuurlijk heel fijn om te hebben. Want je wilt natuurlijk wel de rust behouden zodat je goed je werk kan doen. Want ondanks dat we thuis zitten blijft de werkdruk wel hetzelfde en met een rustgevende plant in je kamer komt dat helemaal goed uiteraard. 

Gerelateerde dromen

Ontdek

Het onderhouden van een tapijt is belangrijk

  De meeste mensen hebben ergens wel een tapijt in de woning liggen. Dit kan...

Welke technologische initiatieven maken het mogelijk om leuke dingen...

Tijdens deze moeilijke tijden hebben mensen de neiging om zich te vervelen. Met de...

Wat is uw favoriete accessoire om aan te trekken...

Kleding accessoires zijn een geweldige manier om je look af te maken. Vooral als...

Is er hier en daar al gesproken over nieuwe...

Nieuwe technologieën bieden veel mogelijkheden om activiteiten op hun leukst te doen. In Castricum...

Is er een plek waar technologieliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten...

Technologieliefhebbers opgelet: Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van...

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen die mensen tegenkomen bij...

Beschermd wonen is een levensstijl waarbij mensen afhankelijk zijn van professionele hulp om hun...

Populaire categorieën

Comments