Hoe vind je een mooi valentijnscadeau voor de liefste vrouw in je leven? 

0
132

Een feestdag die al vroeg in het jaar voorkomt is Valentijnsdag. Op 14 februari mag je weer een cadeau geven aan een vrouw die je dierbaar is. Dat hoeft niet alleen je vriendin te zijn (als je die hebt). Het kan ook gaan om je moeder, zus, nicht, oma of een ander dierbaar persoon – eigenlijk gewoon iemand die jij lief vindt. Maar wat zijn nou mooie cadeautips voor deze speciale dag? Wij geven je enkele leuke tips.

#1 Sieraden

Bijna elke vrouw houdt wel van sieraden. Een gave armband of mooie ketting is daarom zeker een goed valentijnscadeau. Tegenwoordig heb je leuke touwarmbanden met mooie bedeltjes. De meest tijdloze ontwerpen zijn toch de zilver- of goudkleurige sieraden. Voor Valentijnsdag hebben de sieraden een kleine verwijzing naar het hart of naar de liefde. Verder kun je er ook voor kiezen om haar initialen of een speciale datum te laten graveren. Als dat geen liefdevol cadeau is?

#2 Dagje uit

Straks mag alles vast weer open en dan zijn er genoeg uitjes om te plannen met de liefste vrouw in je leven. Ga samen een dagje naar een onbekende stad, neem haar gezellig mee uit eten. Ga samen naar de bios, het museum of het theater. Er is genoeg te doen. Heb je wel een romantische relatie? Boek dan een mooi hotel en ga samen een nachtje weg. Vergeet de fles champagne niet!

#3 Fles parfum

Vrouwen vinden het heerlijk om elke dag hun favoriete geur op te sprayen. Het liefste meerdere malen per dag. Dat zorgt er wel voor dat die flacon snel leeg raakt. Een geurtje is dus de perfecte balans tussen iets praktisch en een mooi gebaar. Een gaaf merk is toch vaker wat prijziger dan een body spray of een mist. Investeer daarom in een mooi valentijnscadeau en in de fijne relatie die je met deze vrouw hebt. Geef je liever verschillende geurtjes in plaats van een grote fles? Een parfum abonnement is dan zeker het overwegen waard. Wil je trouwens een aantal tips hoe je parfum de hele dag blijft ruiken, lees dan deze 6 tips ook nog even.

#4 Bloemen doen het altijd goed als valentijnscadeau

Dat verdient een bloemetje! Ben je blij met een speciale vrouw in je leven? Bloemen staan altijd mooi op tafel en doet het altijd goed als valentijnscadeau. Als je haar goed kent, dan weet je ook wel haar favoriete kleur. Weet je wat zo fijn is voor de schenker aan een mooie bos bloemen? Het hoeft niet veel te kosten. Al voor 20 euro heb je een prachtige bos van een echte bloemenspecialist. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want mooie bloemen zijn ook online te bestellen. Meer inspiratie opdoen qua cadeau-ideeën? Lees dan ook even het artikel over 3 cadeaus waar je altijd mee op de proppen kan komen.