Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Trendy items uit de grote maten zomercollectie!

De zomer is weer in zicht en dat betekent dat we in steeds meer kledingwinkels toffe items voor de zomer tegen gaan komen. Ieder jaar is het weer even spannend waar dit modewereld dit jaar ons mee komt verrassen maar ook dit jaar hebben ze weer hun uiterste best gedaan. We zijn dan ook zeer positief verrast door wat er in de winkel hangt en dit willen we graag meteen met jou delen. Lees je met ons mee?

De plooirok

De plooirok ouderwets en oubollig? Zeker niet! Dit jaar hebben de plooirokken een ware transformatie doorstaan en wat nu in de winkels hangt zijn stuk voor stuk pareltjes. De plooirokken zien er prachtig uit en zijn gemaakt van de mooiste materialen en kleuren. Een echt pareltje is misschien wel de maxi plooirok in de kleur caramel. De rok valt net even iets boven de enkel en heeft een prachtige, brede band die net iets onder de taille valt. De rok is perfect te combineren met een wit bovenstuk maar ook met een bovenstuk in dezelfde kleur wordt het een waanzinnige outfit. Bij het bovenstuk kan je denken aan een mooi top met V-hals maar ook een coltrui haalt het beste in de plooirok naar boven.

De flair broek

Wat zijn wij blij dat de flair broek ook weer zijn comeback heeft gemaakt. De flair broek ziet er niet alleen super tof en elegant uit maar zit ook nog eens super fijn. Doordat de broek aan de onderkant wat wijder uitloopt geeft hij je echt de ruimte. Vooral voor de zomer is dat wel zo fijn. Daarnaast worden er steeds meer flair broeken gemaakt van een dun en/of elastisch materiaal. Hierdoor sluiten de broeken niet alleen beter aan op het lichaam maar zijn ze ook nog eens comfortabel om te dragen. Misschien is deze broek op dit moment wel ons lievelingsitem uit de grote maten broeken dames collectie.

De pyjama

Nachtkleding wordt soms nog wel eens vergeten maar is zeker niet minder belangrijk. We spenderen tenslotte ook zo’n kleine 8 uur per dag in ons bed als we een beetje mazzel hebben. daarnaast horen we steeds vaker hoe belangrijk slaap wel niet is voor ons lichaam en we kunnen alleen maar echt fijn slapen als we ons ook fijn voelen. Goed zittende nachtkleding voor dames is dan ook zeer belangrijk. Koop nachtkleding van natuurlijke en comfortabele materialen. Alles wat synthetisch is wil je liever in de winkel laten liggen. Dit komt de comfort van je lichaam tijdens het slapen namelijk niet ten goede.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Op zoek naar nieuw personeel in de logistiek?

Het vinden van het juiste personeel is niet altijd even makkelijk. Soms kost het...

De beste cocktailparty met alcoholvrije opties

Iedereen houdt van een goede cocktailparty. De sleutel tot het gooien van de perfecte...

Prettiger in je lijf met een gezondere levensstijl

Er zijn een miljoen verschillende manieren waarop mensen proberen gezonder te zijn. Sommige mensen...

Tips om geld te kunnen verdienen?

Geld verdienen is natuurlijk altijd fijn. Door middel van geld kunnen we onszelf voorzien...

Waarom zou jij kiezen voor het bestellen van drank...

Dat alcohol diep zit verworven in de samenleving waarin wij vandaag de dag leven...

Hoe kun je het logistieke proces uitbesteden?

E-commerce is een aanpak van zakendoen waarbij bedrijven en consumenten online met elkaar communiceren,...

Populaire categorie├źn

Comments