Vakantiebestemmingen die je zullen verrassen

0
267

Wil jij op vakantie naar een leuk en opvallend land waar het gros van de vakantiegangers juist niet naartoe gaat? Lees dan vooral verder en ontdek misschien wel jouw volgende vakantiebestemming. Zowel voor actieve als ontspannen vakanties kun je op onderstaande bestemmingen terecht. Stap een keer uit het standaard plaatje van een vakantie en misschien wordt jij er wel zo enthousiast van dat je nooit meer anders wil.  

Engeland

Engeland is waarschijnlijk niet het eerste land waar je aan denkt als je op zoek bent naar een zonvakantie. Maar toch vergis je je hier in. Engeland heeft natuurlijk een aantal mooie trekpleisters die je graag wil zien. Maar het mooie Cornwall is ook onderdeel van Engeland en deze plek heeft gewoon een subtropisch klimaat. Je kunt hier op sommige plekken zelf palmbomen vinden. Omdat we dit dus niet verwachten van Engeland lopen we vaak zulke mooie plekken mis, zonde! Ontdek de verschillende kanten van Engeland en laat je verrassen. Dit zal zeker een leuke vakantie, en vooral mooie ervaring, worden voor jong en oud.   

Duitsland

Ook naar Duitsland gaan we meestal om de bekende plekjes te bezoeken en duitse specialiteiten te proeven. Voor de mensen die op zoek zijn naar een actieve vakantie is dit land perfect. Duitsland heeft mooie natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en nog veel meer andere activiteiten. Voor de mensen die liever een rustige ontspan vakantie willen is het aan te raden om op een Camping duitsland te gaan liggen. Op zulke grote campings vind je zwembaden en andere faciliteiten voor een ontspannen vakantie waar je met het hele gezin volledig tot rust kunt komen. Duitsland heeft naast drukke steden ontzettend veel mooie gebieden waar voor ieder wat wils te beleven valt. Een echte aanrader is het Zwarte Woud. Hier kunnen jong en oud tot rust komen en zich vermaken met leuke activiteiten op het land en in het water.     

Ijsland

Ijsland staat bekend om haar unieke landschappen en het noorderlicht. Ook dit wordt gezien als een vakantiebestemming voor de sportieve mensen die graag op pad gaan. Dit klopt natuurlijk grotendeels ook wel maar er zijn ook mooie plekken te vinden waar je volledig kan ontspannen en kunt genieten van de mooie omgeving en de rust. De hoofdstad, Reykjavik, is een moderne plek met vele restaurants, bars en clubs. Hier kun je dus ook een hele andere vakantie ervaren. Kijk af en toe eens verder dan de bekende plekken en ontdek leuke nieuwe vakantiebestemmingen.