Welkom op Fever Dream. Hier worden dromen werkelijkheid door middel van verhalen

Je studentenstad verkennen

Ga je na de zomer beginnen met een nieuwe studie? Of ben je al student, maar ken je door de coronacrisis de stad waar je studeert nog niet echt? Daar hebben waarschijnlijk veel meer mensen last van. Toch zijn er manieren om je stad beter te leren kennen in deze tijd. Lees hieronder mijn 3 tips.

Fietstochtjes

Een stad is soms behoorlijk groot. Er valt dus best wat te ontdekken! De eerste tip is daarom dan ook om je fiets te pakken en daarmee door de nieuwe stad te rijden. Kijk goed om je heen en onthoud de restaurants, cafés en terrasjes die er leuk uitzien. Misschien zie je een aantal tweedehandswinkeltjes die je graag zou willen bezoeken wanneer het weer mag. Check ook eens waar de mooie parken zijn, zodat je in de zomer kunt picknicken met je beste vriend of vriendin. Vergeet niet om alle leuke plekjes op te schrijven. Dan heb je een lijst met hot spots voor wanneer de maatregelen zijn versoepeld. Heb je nog geen fiets? Misschien is het dan een goed idee om te zoeken naar een elektrische fiets dames. Elektrische fietsen zijn superhandig voor in de grote stad. Op die manier ben je zo waar je wilt zijn!

To go

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten eetzaken waar je lekker kunt eten: Thaise curries, pizza’s of een patatje bij de snackbar. Noem het maar op! Helaas hebben de restaurants het moeilijker nu ze zijn gesloten. Ze mogen geen mensen meer binnenlaten, dus verdienen ze minder. Gelukkig komen veel zaken met een alternatief: eten afhalen! Woon je in een drukke straat vol restaurantjes en cafés die je nog niet kent? Ga dan eens langs om eten af te halen. Zo weet je waar je lekker kunt eten en steun je de zaken die het moeilijk hebben tijdens de coronacrisis.

Wandelingen maken

Als je in een kleinere stad woont is het heel leuk om af en toe een wandeling te maken. Door wandelingen te maken zie je heel veel van de stad. Misschien heb je wel een medestudent die ook graag met je meewandelt? Misschien vind je het wel leuker om te hardlopen. Dan krijg je meteen wat beweging! Zorg dat je dan verschillende delen van de stad verkent. Ook een leuke tip: pak eens je oude skates uit de kast. Vooral als het lekker weer is, is het superleuk om weer een keer te skaten. Dat kun je goed combineren met het verkennen van je nieuwe stad.

Gerelateerde dromen

Ontdek

Pak jouw producten goed in

Er zijn steeds meer bedrijven die hun producten via een online webshop verzenden. Hierdoor...

Pak jouw producten goed in

Er zijn steeds meer bedrijven die hun producten via een online webshop verzenden. Hierdoor...

4 leuke campings in Jura (Frankrijk)

Op vakantie naar Frankrijk? Kijk dan eens naar de prachtige Franse regio Jura. In...

Zorg dragen voor een kwetsbaar lichaamsdeel

Momenteel ben ik verwikkeld in de afrondende fase van mijn masteropleiding Filosofie. Dit betekent...

Vakantiebestemmingen die je zullen verrassen

Wil jij op vakantie naar een leuk en opvallend land waar het gros van...

Duurzaam leven doe je zo

Tegenwoordig zijn we gelukkig allemaal steeds meer bezig met duurzaam leven. We beginnen het...

Populaire categorie├źn

Comments